26.11.2016 - "Et sjøsamisk puslespill" - woaaw, dette var uventet...

26.11.2016 - "Et sjøsamisk puslespill" - woaaw, dette var uventet...

Da kan jeg vel si at jeg har fått fordøyd det meste av inntrykk etter foredraget "Et sjøsamisk puslespill" sist onsdag. Jeg er helt overveldet... 

Jeg er helt overveldet over alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått, både på Facebook, e-post og face-to-face. Tusen hjertelig takk, det har gjort godt <3. Jeg er samtidig klar over at ikke alle er glade for dette, og at jeg kan ha tråkket på noen tær - men det får jeg ta når det kommer. Jeg vil rette en stor takk til Alta videregående skole for muligheten, og en stor takk til dem som gjorde det mulig å videreformidle foredraget. Nå høres det sikker ut som at jeg tror jeg har fått en Oskar ;-).
I ettertid har jeg sett gjennom foredraget noen ganger (streaming er virkelig praktisk ;) - og har sett hva som kan og bør gjøres bedre hvis jeg er så heldig å få holde foredraget flere ganger og flere steder. Fordi foredraget satt så langt inne, ble det liten tid til finpuss og vurdering på forhånd. Dette var antagelig veldig heldig, ellers spørs det om jeg hadde våget. - Vurderte faktisk flere ganger mens jeg jobbet med foredraget, å gå naken ut i kulda så forkjølelsen skulle ta stemmen min helt - huff, må no flire av mæ sjøl.
En nydelig vinterdag ønskes dere alle :-D

Foredraget finner du her...

26.11.2016 09:50